Η εταιρεία Hellenic Impex LTD ξεκίνησε την δραστηριότητα  της  το 2009 στον κλάδο των επαγγελματικών μηχανών καφέ με το εμπόριο μηχανών καφέ espresso, μύλων άλεσης καφέ , την πώληση γνήσιων και μη ανταλλακτικών με αποστολές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Ειδικεύεται στην πώληση καινούργιων μηχανών καφέ Sanremo,  Faema και μύλων άλεσης καφέ  AnfimMazzer.  

Ξεχωρίζει στον τομέα της επισκευής και συντήρησης μηχανημάτων εστίασης , με άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό πλήρως ενημερωμένο για τις νέες τεχνογνωσίες  και τις μεταβολές της αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό, καθημερινά προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον χώρο του καφέ.

Πρωταρχικός μας στόχος, είναι η επιλογή υψηλής ποιότητας ανταλλακτικών και προϊόντων με σκοπό την αξιοπιστία , την αναβάθμιση και βελτίωση  των υπηρεσιών μας. Υπάρχει άμεση επικοινωνία με το τεχνικό μας τμήμα προκειμένου να επιλυθεί οποιαδήποτε απορία και να  αντιμετωπιστεί πιθανόν πρόβλημα στο μηχάνημα σας. Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη στην διάγνωση, επισκευή και συντήρηση των επαγγελματικών μηχανημάτων σας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τη σημασία της ομαλής λειτουργίας μιας επιχείρησης  σας παρέχουμε τον πλήρη τεχνικό έλεγχο και την συντήρηση των μηχανών σας στις εγκαταστάσεις μας και παρακολούθησης των μηχανημάτων σας από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Επίσης, αναλαμβάνουμε την απόσυρση των μηχανών καφέ και των μύλων άλεσης  ώστε να ανανεώσετε τον στόλο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και τις τρέχουσες προσφορές μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302109229747 ή με e-mail στο info@hellenic-impex.eu .

Εγγραφείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε για προσφορές και tips

Δεν χρησιμοποιείτε το email σας από τρίτους ή για άλλους λόγους πλέον της ενημέρωσή σας.